ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελωδία της άνοιξης στην Εξωραϊστική

μελωδία-της-άνοιξης-στην-εξωραϊστική-86470

Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Μελωδία της άνοιξης» προσφέρουν τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου «Θέτις» στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας, μετά την περυσινή επιτυχημένη συναυλία στο «Αχίλλειο», αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου.

Η υψίφωνος Μαριάντζελα Χατζησταματίου, με τη συνοδεία της Νεκταρίας Παπαδημητρίου στο πιάνο, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα έχει κάτι για όλους. Οι δύο καλλιτέχνιδες θα παρουσιάσουν επιλογές από το κλασσικό ρεπερτόριο όπως άριες από τον Bellini, γαλλικά chansons , νοσταλγικά ρετρό τραγούδια στα ελληνικά, και τέλος γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τη χρυσή εποχή του αμερικάνικου κινηματογράφου αλλά και από το αγγλικό μουσικό θέατρο.

Οι Σοροπτιμίστριες σε πανελλαδικό επίπεδο στηρίζουν το «El sistema Greece» , το πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά και τους εφήβους ασχέτως οικονομικού και κοινωνικού υπόβαθρου, διότι μία από τις βασικές αρχές που υπηρετούν είναι το θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου στην εκπαίδευση και καλλιέργεια.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, όπως και πέρυσι θα διατεθούν υπέρ των κοινωνικών σκοπών του ομίλου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την «Κιβωτό του Κόσμου». Είσοδος 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου