ΕΞΟΔΟΣ

Μπες κι εσύ στην οικογένεια του ΓΡΗΓΟΡΗ στον Βόλο

μπες-κι-εσύ-στην-οικογένεια-του-γρηγορ-115501

Ο Γρήγορης, το μεγαλύτερο δίκτυο καφέ και φαγητού στην Ελλάδα και 8ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη, ψάχνει συνεργάτη στον Βόλο.

Έλα και εσύ στην οικογένεια του Γρηγόρη και γίνε συνεργάτης μας στο υφιστάμενο κατάστημα του Βόλου, το οποίο βρίσκεται Δημητριάδος 139-141.

Με περισσότερα από 320 καταστήματα, στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία και τις Μπαχάμες, το δίκτυο του Γρηγόρη αναπτύσσεται συνεχώς με στόχο να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία καφέ και φαγητού. Η μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακά και σύγχρονα προϊόντα, όπως φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς και σαλάτες, χειροποίητες πίτες, λαχταριστά γλυκίσματα, έχει κερδίσει κοινό το οποίο τα συνοδεύει με τον ποιοτικό καφέ που προσφέρεται από εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ο Γρηγόρης βρίσκεται στην καρδιά των καταναλωτών τόσο για αυτά που προσφέρει καθημερινά, όσο και για αυτά που πρεσβεύει. Ο σεβασμός στον καταναλωτή, η ασφάλεια και η υγιεινή των τροφίμων και των πρώτων υλών, είναι αξίες που βρίσκονται στη βάση της λειτουργίας κάθε Γρηγόρη!

Tι σημαίνει να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας του Γρηγόρη; Η σημαντική υποστήριξη που παρέχεται στους συνεργάτες του έρχεται μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση του εργασιακού περιβάλλοντος και της οργανωτικής δομής. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζονται οι καλύτερες και οι αποδοτικότερες συνθήκες συνεργασίας. Έτσι, ο Γρηγόρης αναδεικνύει το δίκτυό του, βελτιστοποιώντας συνολικά την εμπειρία όλων όσων εντάσσονται στην οικογένειά του.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και από τις βραβεύσεις που έχει λάβει ο Γρηγόρης, σε ποικίλους τομείς για τις πρακτικές που εφαρμόζει. Από το 2010 ως ο δικαιοπάροχος με το καλύτερο εργασιακό franchise περιβάλλον (BestFranchise Workplace), το 2012 και το 2013 για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής προϊόντος (Best Value for Money Product), το 2014 για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών (Customer Oriented Franchise), το 2015 για τις καλύτερες ενέργειες μάρκετινγκ (Best Marketing Campaign), το 2016 ως τον Καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader), το 2017 ως το δίκτυο franchise με τα πιο πιστά, και αφοσιωμένα μέλη (Most Loyal Network), μέχρι και φέτος όπου βραβεύθηκε με 3 πρώτα βραβεία, στον θεσμό FranchiseBusinessAwards 2018, ως το πιο πολυσυζητημένο brand (Bespoken franchise), για την καλύτερη αξιοποίηση τεχνολογιών (Best use of technology) και για τον καλύτερο ανασχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας (Best concept redesign).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise του Γρηγόρη, μπες εδώ.

Πληροφορίες:

Tηλ.: 210 9971100 | Fax: 210 9956433 | Email: [email protected] |Website: www.gregorys.gr | Διευθυντής Ανάπτυξης: Νίκος Νικολιδάκης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου