ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ντουέτο με άποψη στην «Περισπωμένη»

ντουέτο-με-άποψη-στην-περισπωμένη-115537

Οι «Double or nothing» θα εμφανιστούν αύριο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 22.15 στην «Περισπωμένη» καφέ-χώρος εικαστικής έκφρασης, που βρίσκεται στην Πλαστήρα, πίσω από τον Αγιο Κωνσταντίνο.

Το ντουέτο σχηματίστηκε τον Οκτώβρη του 2013. Ο Βαγγέλης Χάνος(μπάσο, φωνή) και ο Γιώργος Μανδηλάς (ακουστική κιθάρα, φωνή), ξεκίνησαν να παίζουν και να διασκευάζουν παλιά και νεότερα αγαπημένα τους αγγλόφωνα τραγούδια από τον χώρο της ευρύτερης rock σκηνής.

Χαρακτηριστικό του σχήματος είναι ότι το μπάσο έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η ακουστική κιθάρα στην πιο λιτή εκδοχή της εστιάζει στο ρυθμικό μέρος, δίνοντας έτσι το αποτέλεσμα ενός groove, power duo. Μετά από δύο χρόνια διαμόρφωσης του ήχου τους μέσα από πρόβες και live σε όλη την Ελλάδα, τον Νοέμβριο του 2015 ηχογραφούν το D.I.Y. debut album τους με τίτλο «Never Enough».

Οκτώ τραγούδια με αναφορά στην κοινωνική ανισότητα, στο ανικανοποίητο και καταστροφικό ανθρώπινο είδος αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Βγήκε στην κυκλοφορία σε λίγα αντίτυπα (cd, digipack, 16σέλιδο booklet, lyrics, artwork), αλλά και ψηφιακά τον Σεπτέμβρη του 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421024133.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου