ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική –χορευτική παράσταση από το Σύλλογο Σοφαδιτών

θεατρική-χορευτική-παράσταση-από-το-130055

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν.Μαγνησίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, συνδιοργανώνουν την Πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Και οι ξένοι έγιναν ντόπιοι», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Αχίλλειο» στο Βόλο στις 7 το απόγευμα.

H εκδήλωση περιλαμβάνει θεατρική – χορευτική απόδοση του θέματος από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, με χορούς αντιπροσωπευτικούς των διαφόρων πληθυσμιακών ομάδων που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Σοφάδων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όπως τόνισε σε σχετικές δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουμε με τον Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας μια πολύ όμορφη πολιτιστική εκδήλωση και καλούμε όλες και όλους να την παρακολουθήσουν. Η εκδήλωση απευθύνεται στο σύνολο του τοπικού πληθυσμού, και όχι μόνο. Αφυπνίζει και ενισχύει την πολιτιστική συνείδηση και τα πνευματικά ενδιαφέροντα της τοπικής κοινωνίας αλλά έχει και σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πολιτιστικής – παραδοσιακής κληρονομιάς για τις επερχόμενες γενιές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου