ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικές βραδιές

μουσικές-βραδιές-210653

Εορταστική βραδιά διοργανώνεται το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου με την Τώνια Λιαναρίδου και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη στο Bacare, στην οδό Σκενδεράνη στον Βόλο.

Η Τώνια Λιαναρίδου γεννήθηκε στον Βόλο και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Βόλου. Από μικρή λάτρευε τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό, και συμμετείχε σε χορωδίες και στο χορευτικό του συλλόγου Ποντίων Νόμου Μαγνησίας ως Πόντια. Παρακολούθησε μαθήματα στο δημοτικό Ωδείο του Βόλου, είναι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, παίρνοντας τη σκυτάλη ως τρίτη γενιά στο παλαιότερο πια βιβλιοπωλείο του Βόλου.

Από το 2005 ξεκινάει μαθήματα φωνητικής τα οποία δεν έχει σταματήσει ως σήμερα. Το 2010 αναλαμβάνει την τουριστική δουλειά χονδρικής που διατηρούσε ο πατέρας της, η οποία την οδηγεί στις Σποράδες. Πρώτες απόπειρες live εμφανίσεων ξεκινούν δειλά το 2012. Συμμετέχει τρεις συνεχείς χρονιές στο φεστιβάλ τραγουδιού Σκοπέλου που διοργανωνόταν τότε στο νησί, και φέτος εμφανίζεται ένα Σάββατο τον μήνα στη μουσική σκηνή Bardon της Σκοπέλου με τους Βαγγέλη Καραμίντζα, Αργύρη Καρβέλη και Γιώργο Αναγνώστου.

Τα πρώτα χρόνια δάσκαλοί της στη φωνητική ήταν οι Νίκος Παρθένης και Ζαφείρης Κουκουσέλης. Φίλοι, πλέον, με τον Ζαφειρη Κουκουσέλη, συναντιούνται και επαγγελματικά στον υπέροχο χώρο του Bacare.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου