ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ορχήστρα που διακρίνεται

ορχήστρα-που-διακρίνεται-245500

Ο Βολιώτης Μαέστρος Αλέξανδρος Παπαρίζος θα διευθύνει την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, που θα συμπράξει με την περίφημη Santa Barbara Guitar Orchestra στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μαγνησίας, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 6.30μμ.

Σολίστ θα είναι ο διεθνούς φήμης Ελληνας κιθαριστής, Στέλιος Γκόλγκαρης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Τάσος Ιωακειμίδης, ο επίσης Βολιώτης τραγουδιστής Κώστας Ζεμπίλας και οι Αχιλλέας Ακριτίδης, Εύη Γκατζή, Σπύρος Κουκάκης και Ταξιάρχης Κούντριας.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, για τη μεγάλη προσφορά του στον πολιτισμό του τόπου μας, ο καταξιωμένος Βολιώτης μουσικός Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Προσκεκλημένοι της διοργάνωσης είναι κορυφαία ονόματα της κιθάρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι: Βασίλης Μαστοράκης, Κορίνα Βουγιούκα, Αντώνης Μυτακίδης, Μιχάλης Σουρβίνος, Χριστόδουλος Μπενετάτος, Δημήτρης Σβυντρίδης, Πέτρος Ρίστας, Αριστοτέλης Βρεττάκης, Γιώργος Αγιάσογλου, Ισίδωρος Αντωνίου, Γιούλα Αντωνίου, και οι νεαροί Ηλίας Διαμαντάκης, Γιώργος Μανώλης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Δήμητρα Γιάννου, Σπύρος Μάστορας, Γιώργος Κανελλόπουλος.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Μαγνησίας που διοργανώνετε με την στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου