ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέες παραστάσεις όπερας

νέες-παραστάσεις-όπερας-286787

Με την πολυαναμενόμενη «Νόρμα» του Bellini κάνει πρεμιέρα για ακόμη μία σεζόν η απευθείας σύνδεση με τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και η μετάδοση συγκλονιστικών παραστάσεων όπερας στο «Αχίλλειον».

Aνανεώθηκε για ακόμη μια σεζόν η συνεργασία ανάμεσα στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και τον Δήμο Βόλου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «The Met: Live in HD», το οποίο εντάσσεται στον ετήσιο προγραμματισμό της Διεύθυνσης Πολιτισμού. Όπως είναι γνωστό, το βραβευμένο πρόγραμμα αναμετάδοσης σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας, παρουσιάστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον». Η ανανέωση της συνεργασίας θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στους φίλους της όπερας στον Βόλο αλλά και στις γειτονικές πόλεις -ένα ειδικό κοινό φιλοτέχνων- να απολαύσουν αριστουργήματα της όπερας.

Μάλιστα η σεζόν 2017-18 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα μεθαύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 19.55 με την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης «Νόρμα» του Bellini, σε μια νέα παραγωγή του Sir David McVicar. Στον ομώνυμο ρόλο της μοναδικής τραγωδίας του μπελκάντο πρωταγωνιστεί η κορυφαία Sondra Radvanovsky. Συμπρωταγωνιστεί η Joyce Di Donato στον ρόλο της συντρόφου και αντίζηλου της Νόρμα, με τον Joseph Calleja ως Πολιόνε και τον Matthew Rose ως Οροβέζο. Διευθύνει ο Carlo Rizzi.

Το νέο πρόγραμμα της Met Opera για την περίοδο 2017-2018 είναι εκπληκτικό και περιλαμβάνει ακόμη εννέα μοναδικές παραστάσεις που θα εντυπωσιάσουν το κοινό.

Εκτός από τα παραπάνω αριστουργήματα της λυρικής τέχνης, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις και σκηνές από τα παρασκήνια και να γνωρίσουν τους κορυφαίους ηθοποιούς, μαέστρους, σκηνοθέτες και χορογράφους.

Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο «Δίαυλο », τηλ. 2421025363, Σκενδεράνη 11. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για εγγραφές στο Met In Greece Club, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.metingreece.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου