ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία

μεγάλη-φιλανθρωπική-συναυλία-293502

Η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου Sempre Viva, η χορωδία «ΙΩΝΙΑ», ο Βασίλης Αγροκώστας, η Ζωή Τζαλαβρέτα και η Κασσιανή Αμυγδαλίτση δίνουν μια αγκαλιά για το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ- ΙΑΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ-.

Έτσι, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Βόλου (Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή), στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Μια αγκαλιά για το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», η οποία γίνεται με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου Sempre Viva ( παιδική και μεγάλων με πλέον των 40 κιθαριστών) υπό τη διδασκαλία της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσια, σε συνεργασία με τη χορωδία «ΙΩΝΙΑ», (παιδική, εφηβική, ενηλίκων με πλέον των 180 χορωδών) υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας Φραγκογιάννη και με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα και Κασσιανής Αμυγδαλίτση.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες. Στόχος της συναυλίας είναι η αλληλεγγύη, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στοιχείο που έχουν θέσει ως προτεραιότητα οι συντελεστές της συναυλίας σε πλειάδα φιλανθρωπικών συναυλιών που έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν, για το λόγο αυτό, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ

Στηρίζοντας το έργο του «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΙΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, καταδεικνύεται ότι η θεραπεία του καρκίνου του μαστού είναι δικαίωμα όλων των γυναικών κι όχι πολυτέλεια.

ΣΤΗΡΙΞΗ

1. στην Περίθαλψη και στήριξη (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) ανασφάλιστων, αδύναμων οικονομικά γυναικών με καρκίνο του μαστού σε όλες τις βαθμίδες υγειονομικής περίθαλψης.

2. στις Δωρεάν κλινικές εξετάσεις και την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και δη σε δυσπρόσιτα μέρη.

3. στην εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και

4. στην επιστημονική έρευνα.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς και οι μουσικοί: Ιωάννα Αποστολάκη (Βιολί), Βασίλης Λεμονιάς (Βιολοντσέλο), Βαγγέλης Μπακάλης (Κρουστά ), Γιώργος Κολώνης και Παντελής Αντωνάκης (Μπουζούκι) , Φίλιππος Ρέτσιος (Κοντραμπάσο).

Τη συναυλία θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Χαριτίνη Μαλισσόβα

Τιμή οικονομικής ενίσχυσης: 5 ευρώ (Όλα τα χρήματα θα διατεθούν στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ).

Διοργανώνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου