ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ντοκιμαντέρ «Ανάδυση» στο La petite Cantine

το-ντοκιμαντέρ-ανάδυση-στο-la-petite-cantine-315223

Η Βολιώτισσα παραολυμπιακή αθλήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Θεοδώρα Μούτσιου, μαζί με τον παραολυμπιονίκη και ιατρό Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, σε μία εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ, Αργοναύτες Βόλου και το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ανάδυση». Η προβολή θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στην αυλή της La petite Cantine, Πυράσσου 12 (έναντι Καμάρων στα Παλαιά Βόλου).

Παράλληλα με την προβολή του ντοκιμαντέρ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα και ενδογλωσσικοί υπότιτλοι, για άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα κώφωσης και βαρηκοΐας.

Με την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ, θα ακολουθήσει συζήτηση με απώτερο στόχο να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και οι αρχές του Βόλου, ώστε να δημιουργηθούν δομές για ένα προσβάσιμο -όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση- κέντρο αθλητισμού, τουρισμού και πολιτισμού για τα Άτομα με Αναπηρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου