«Μάνα θα πάω στο Hollywood»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-05, 12:30:32
«Μάνα θα πάω στο Hollywood»

Στον Βόλο θα ταξιδέψει η επίκαιρη κωμωδία της πολυτάλαντης Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Μάνα θα πάω στο Hollywood», αύριο Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 9μμ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά από την τεράστια επιτυχία της και τη μεγάλη αγάπη του κοινού, η επίκαιρη και μοναδική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Μάνα θα πάω στο Hollywood» επιστρέφει για μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και Δήμητρας Παπαδοπούλου, για να μας θυμίσει ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα ο Έλληνας ψάχνει να εφεύρει λύσεις για να επιβιώσει και να απογειωθεί.

Μια σύγχρονη κοινωνική καταγραφή, δοσμένη με τον κωμικοτραγικό τρόπο που μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να περιγράψει τόσο γλαφυρά, μας μεταφέρει στην Αθήνα του σήμερα, όπου ο Έλληνας φοβάται ότι μπορεί να αποτύχει σε ό,τι ονειρευτεί. Ακραίες συμπεριφορές και βίαια ξεσπάσματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μέσα στην απόγνωση μας. Αλλά το χιούμορ και το γέλιο πάντα βρίσκουν τρόπο να μας δείξουν την αλήθεια, αλλά και τη λύση που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και σπάνια μπορούμε να δούμε.

Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Hollywood. Στην προσπάθειά τους αυτή θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής, όπου θα συμβούν απίστευτες καταστάσεις… Σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της οδού Φυλής, με τις ιδιαιτερότητες της ίδιας μας της φυλής που αδυνατεί να συνεννοηθεί, θα τα καταφέρουν άραγε ποτέ να φτάσουν στον προορισμό τους και να πετύχουν τον στόχο τους;

Μια πρωτότυπη μουσική κωμωδία για τον «Έλληνα της κρίσης» που ψάχνει το όνειρό του ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου.

Το έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού – Δήμητρας Παπαδοπούλου, σκηνικά Γιάννη Μουρίκη, κοστούμια Γιώργου Σεγρεδάκη, μουσική ενορχήστρωση και διδασκαλία Παναγιώτη Τσεβά, φωτισμούς Μελίνας Μάσχα, φωτογραφίες Ρούλας Ρέβη. Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Πέτρος Γεωργοπάλης , βοηθός σκηνογράφου ο Μιχάλης Σαπλαούρας, Promo video Γιώργος Δάσκαλος.

Παίζουν: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντώνης Κρόμπας, Jerome Kaluta, Στράτος Λύκος, Γιώργος Σουλειμάν, Κώστας Φερεντούρος και η Ελένη Ροδά. Παραγωγή: People Entertainment Group.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=