ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Γουρούνι στο σακί»

γουρούνι-στο-σακί-335999

Την ανατρεπτική και ξεκαρδιστική κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί» παρουσιάζει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 9μμ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μ. Μερκούρη».

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση παρουσίασης σημαντικών παραγωγών σε καλοκαιρινές περιοδείες, επέλεξε ένα απολαυστικό έργο ενός από τους μεγαλύτερους μάστορες της κωμωδίας. Ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που χάνονται μέσα σε παρεξηγήσεις και παράλογες καταστάσεις.

Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων, ένα έργο που έγραψε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει, εμπλέκεται σε μια σειρά γεγονότων. Σιγά σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με τον δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για σπάνια κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές που θα την παρακολουθήσουν.

Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Έρσης Βασιλικιώτη, σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη, σκηνικά – φωτισμούς Αντώνη Χαλκιά, κοστούμια Βάλιας Μαργαρίτη και μουσική επιμέλεια Γιάννη Καραχισαρίδη.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Πιατάς, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Δήμητρα Σιγάλα και Βασίλης Πουλάκος.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ ενήλικες, 12 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων με την προσκόμιση στον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών και την κάρτα ανεργίας. Η προσκόμιση: κάρτας ανεργίας, κάρτας Πολυτέκνων και φοιτητικής ταυτότητας, είναι απαραίτητες στην είσοδο και όχι κατά την έκδοση του εισιτηρίου.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο κατάστημα Κεχαΐδης: Μουσική Ήχος – Φωτισμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου