ΕΞΟΔΟΣ

Νότες Μαγικές και Ονειρεμένες

νότες-μαγικές-και-ονειρεμένες-383229

Μία συναυλία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανείς, την 1η Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη” με τον Βασίλη Λέκκα, τη Σοφία Παπάζογλου, τη Ζωή Παπαδοπούλου και τον μεγάλο σολίστα του μπουζουκιού Παναγιώτη Στεργίου.

Η Ορχήστρα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού θα πλαισιώσει τους καλλιτέχνες μουσικά και θα παρουσιάσουν μαζί παλιές και νέες τους επιτυχίες καθώς και άλλα γνωστά λαϊκά, έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια.

Ένα μουσικό ταξίδι σε όλες τις εποχές και τα είδη που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο δύσκολο θεατή.

Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό στην ερμηνεία του αλλά και την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης που τον διακρίνει, με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, μας προσφέρει μια παράσταση που μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών .

Η Σοφία Παπάζογλου, η ερμηνεύτρια με τη βαθιά, αισθαντική φωνή και τον δυναμισμό που χαρακτηρίζει τη χροιά της, θα μας συστήσει κάποια απ’ τα καινούργια τραγούδια σε μουσική του Παναγιώτη Στεργίου, ενός από τους κορυφαίους σολίστες στο μπουζούκι .

Η Ζωή Παπαδοπούλου συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία της στα μουσικά δρώμενα και θα έχει και την ευκαιρία να παρουσιάσει το τελευταίο της single με τίτλο «Ότι ανέβασε η καρδιά» σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου

Ο μεγάλος σολίστας Παναγιώτης Στεργίου υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις πενιές του.

Η 20 μελής ορχήστρα του Συλλόγου θα τελεί υπό την διεύθυνση του κου Σταμούλη Γεώργιου και με τους μουσικούς συμβούλους του Συλλόγου κους : Τόλη Κόκκινο και Σταμούλη Χρήστο .

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00 μ.μ

Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.
Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»
Τιμές εισιτηρίων:

10€ προπώληση, άνεργοι, παιδιά (έως 12 ετών), ΑΜΕΑ, Φοιτητικό

12€ ταμείο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου