ΕΞΟΔΟΣ

Διάσημοι σολίστ στον Βόλο

διάσημοι-σολίστ-στον-βόλο-387580

Αφιερωμένο στην ευγενέστερη των τεχνών, τη μουσική, είναι η εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου, 20:30-23.00, στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο του φετινού, 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, το οποίο φέρει την εμπνευσμένη σφραγίδα του Κώστα Κοτσιώλη.

Απόψε προγραμματίζεται μουσική βραδιά με Radu Valcu (Πρώτο βραβείο Βόλου 2016) και «FLAMENCO NIGHT» με τον Socratis Mastrodimos group.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, είναι μια διοργάνωση αυστηρά κιθαριστικού ενδιαφέροντος σε επίπεδο πολύ υψηλό, εφάμιλλο με αυτά μεγάλων ακαδημιών και σχολών της Ευρώπης, της Αμερικής και άλλων περιοχών με παράδοση στην κιθαριστική τέχνη. Έκτοτε, το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Κιθάρας Βόλου καλώντας σολίστες, δασκάλους και μαθητές από Ελλάδα κι εξωτερικό, άνοιξε ένα μεγάλο παράθυρο επικοινωνίας της περιοχής μας με μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, ενώνοντας κιθαριστές από κάθε γωνιά της γης, κι έγινε μία εστία πολιτισμού που καλλιεργεί τη μάθηση, την έκφραση, την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και πολιτισμών, καθώς και τον ευγενή ανταγωνισμό μέσα από μία σειρά μαθημάτων, σεμιναρίων, συναυλιών και διαγωνισμών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου