Καλοκαιρινή συνάντηση- έκπληξη στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-16, 15:21:59
Καλοκαιρινή συνάντηση- έκπληξη στον Βόλο

Η μουσική συνάντηση των Γιώργου Χατζηνάσιου και Γιώργου Θεοφάνους με τίτλο «Ο δικός μας ο δρόμος», θα παρουσιαστεί μεθαύριο Τρίτη 18 Ιουλίου στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα, μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες που άντεξαν στον χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ, αλλά και με επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι. Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσουν τα πλήκτρα για να αφηγηθούν με τα τραγούδια τους, πώς ο δικός τους ο δρόμος τούς οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της, τραγούδια-επιτυχίες των δύο συνθετών.

Στη σκηνή, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο κατάστημα Κεχαΐδης (Μουσική Ήχος Φως 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλέφωνο 2421037891) και το Καπνοπωλείον «Γνήσιον» (Σπυρίδη 96, τηλέφωνο 2421214024).

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=