Σινεμά κάτω από τα αστέρια

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-13, 14:15:15
Σινεμά κάτω από τα αστέρια

Δροσερές καλοκαιρινές βραδιές προσφέρουν ο Δήμος Βόλου και ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας, με προβολές κάτω από τ’ αστέρια.

Η καλοκαιρινή υπαίθρια γιορτή του σινεμά περιλαμβάνει προβολές ταινιών πολλών αστέρων σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου.

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, στην παραλία των Αλυκών στην περιοχή του Δημοτικού Αναψυκτηρίου. Πρόκειται για την ταινία «Τέλειοι Ξένοι», την καινούργια ταινία του Θοδωρή Αθερίδη με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκι Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου. «Πόσο καλά ξέρεις τους φίλους σου;» - Αυτό είναι το κεντρικό ερώτημα που τίθεται. Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές: μια δημόσια, μια ιδιωτική και μια μυστική, οι οποίες παρουσιάζονται στο πλαίσιο της ταινίας με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο.

Ακολουθεί αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου στην παραλία του Αναύρου -στην πλαζ- και παράλληλα με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η ταινία Inferno, από το ομώνυμο μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν («Κώδικας Da Vinci»), που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη. Ο καθηγητής Λάνγκτον, ο κεντρικός ήρωας όλων των έργων του Μπράουν, επιχειρεί και πάλι να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας. Πρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Στην Πορταριά 20 Ιουλίου η ταινία «La la land», στη Μακρυνίτσα 21 Ιουλίου η ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», στην Αγριά την Πέμπτη 27 Ιουλίου η ταινία «Τέλειοι Ξένοι», στη Νέα Αγχίαλο την Πέμπτη 28 Ιουλίου η ταινία «La la land».

Πέραν της υψηλής ποιότητας της ψηφιακής προβολής και ακουστικής, για τους θεατές θα διατίθενται και καθίσματα - 100 αναπαυτικά σκαμπό τύπου «πουφ», με τη χρήση των οποίων οι θεατές θα απολαμβάνουν τις ταινίες που έχουν πρόσφατα προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=