ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θερινές προβολές στον Τσαλαπάτα

θερινές-προβολές-στον-τσαλαπάτα-413391

Ο πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. και Σ. Τσαλαπάτα, συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 39ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ώρα 21:30, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου για όλο τον Ιούλιο, στον καταπράσινο χώρο του πάρκου Ζάχου (υπαίθριος χώρος πρασίνου παράλληλα στην οδό Ζάχου).

Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 140 λεπτά περίπου.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Καθίσματα θα υπάρχουν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οσοι θέλουν μπορούν να φέρουν καρεκλάκι ή ψάθα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου