Κωμωδία σε περιοδεία

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-15, 13:47:04
Κωμωδία σε περιοδεία

Η θεατρική παράσταση «Το ψέμα» του Florian Zeller θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9.15μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

 Το «Ψέμα», μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο Μικρό Παλλάς, παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, και η Σμαράγδα Καρύδη, μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με τη Μυρτώ Αλικάκη και τoν Κωνσταντίνο Κάππα θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Μαριαλένας Κωτσάκη. Σκηνοθεσία Θοδωρής Αθερίδης, σκηνικά Αθανασία Σμαραγδή, κοστούμια Άγις Παναγιώτου, σχεδιασμός φωτισμού Χρήστος Τζιόγκας. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Αγνή Χιώτη, βοηθός σκηνογράφου Γιώργος Θεοδοσίου.

Η ιστορία εκτυλίσσεται μια βραδιά, για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσοι ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=