ΕΞΟΔΟΣ

Τα Mikel συγκινούν με την πρώτη τους διαφήμιση [video]

τα-mikel-συγκινούν-με-την-πρώτη-τους-διαφήμ-476683

Είναι ωραίο να βλέπεις μια διαφήμιση που μιλάει στην καρδιά σου. Και αυτό που λέει γίνεται ακόμα πιο δυνατό,όταν ανακαλύπτεις ότι η ιστορία που αφηγείται είναι αληθινή, είναι η ιστορία ζωής υπαρκτών προσώπων. Αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία της νέας διαφήμισης των Mikel (https://youtu.be/kjokXxRZetk)

Η διαφήμιση παρουσιάζει την πορεία του ιδρυτή των Mikel από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Μια πορεία, στην οποία πάντα υπήρχε δίπλα του ο πατέρας, για να του μάθει τι είναι αγάπη, κατόρθωμα, οικογένεια, παιχνίδι, δουλειά. Μέσα από τα μάτια του πατέρα το αγόρι μαθαίνει να βλέπει ό,τι αξίζει στη ζωή. Η ζωή του αποκτά νόημα, συνέχεια και αξία. Έτσι, όταν φτάνει η στιγμή που κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ξεκινά τη δική του επιχείρηση, επιλέγει το λογότυπο να φέρει το πρόσωπο του πατέρα. Ο σεβασμός γίνεται πράξη, με τον πιο δυνατό τρόπο.

Η ταινία εξελίσσεται μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο και απλές καθημερινές αλλά πολύ καίριες στιγμές, τις οποίες μοιράζεται κάθε παιδί με τον πατέρα του. Η ιστορία που αφηγείται όμως είναι μοναδική και αληθινή.

Όλοι θυμόμαστε από το ξεκίνημα των Mikel, το 2008, πόσο δυνατή εντύπωση μας είχε κάνει το σήμα τους με την εμβληματική μορφή του «παππού Μιχάλη». Από τότε μέχρι σήμερα τα Mikel έχουν αναπτύξει μια επιτυχημένη πορεία, που τα έφερε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σήμερα αριθμούν πάνω από 140 καταστήματα σε όλη τη χώρα και ήδη έχουν επεκταθεί στο εξωτερικό, με πρώτους σταθμούς την Κύπρο και το Ντουμπάι, όπου και απολαμβάνουν μεγάλης αποδοχής και απήχησης. Η επιμονή στην ποιότητα, που επιτυγχάνεται με τεχνογνωσία και εκπαίδευση, οι ξεχωριστές συνταγές, οι οποίες διατηρούν σταθερή τη γεύση τους, δείχνουν πως ο σεβασμός που δίδαξε ο «παππούς Μιχάλης» ζει πάντα στα Mikel. Είναι εκείνη η αξία, που καθορίζει τη λειτουργία τους, ακόμα και τώρα, που εκείνος δεν είναι πια «εδώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου