ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χρώματα Μουσικά»

χρώματα-μουσικά-486521

Μια σημαντική συναυλία πραγματοποιεί το Μουσικό Σχολείο Βόλου με τον τίτλο «Χρώματα Μουσικά», σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου στις 9:00μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου, και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού η είσοδος θα γίνεται με κουπόνι ενίσχυσης 5 ευρώ υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Οι καθηγητές του σχολείου που ετοίμασαν το φετινό πρόγραμμα, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε το περιεχόμενό του να ανταποκρίνεται στον φιλόδοξο τίτλο του. Η χορωδία ομοίων φωνών του σχολείου, μικτή χορωδία καθώς και η ορχήστρα Νεανικών Χρωμάτων ανέλαβαν να ερμηνεύσουν κομμάτια που ξεκινούν από την «Οδό Ονείρων» και τα «Παιδιά κάτω στον κάμπο» του Μάνου Χατζιδάκι, κάνουν μια στάση στο «Memory» από το μιούζικαλ «Cats» του Andrew Lloyd Webber, περνούν από το Piano Concerto του Haydn και το «Imagine» του John Lennon των Beatles για να καταλήξουν στο πασίγνωστο και αγαπημένο «The show must go on» του Freddie Mercury, για να αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια σημεία του πολύ ενδιαφέροντος αυτού προγράμματος. Η μουσική, άλλωστε, είναι μία, όπως πολύ χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί.

Τη διεύθυνση της χορωδίας έχει αναλάβει η Ρωξάνη Γιαρέντη, τη διδασκαλία της χορωδίας η Φιλαρέτη Φροξυλιά, ο Θωμάς Οικονόμου και η Ρωξάνη Γιαρέντη, ενώ στο πιάνο συνοδεύει ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος. Την Ορχήστρα Νεανικών Χρωμάτων διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γράβος και συμμετέχει επίσης η καθηγήτρια τσέλου του σχολείου Μαριάννα Τσιάνου.

Μια συναυλία εξόχως εαρινή και «πολύχρωμη», με τον νεανικό ενθουσιασμό και το πάθος των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου να υπόσχονται ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο βράδυ για όλους τους φίλους της μουσικής και του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου