ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά με ρυθμούς ρέγκε

βραδιά-με-ρυθμούς-ρέγκε-500113

Βραδιά ρέγκε προγραμματίζεται απόψε Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στη μουσική σκηνή Lab Art. Ο Blend Mishkin με το Roots Evolution live σχήμα του, για πρώτη φορά live. Mαζί τους οι Ste & Northical (Κακό Συναπάντημα soundsystem) και ο Bass Delight σε 100% Reggae & Jungle set.

Οι Roots Evolution είναι ένα μοναδικό reggae live act του Blend Mishkin . Με στόχο να μεταφράσουν τις συνθέσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου καλλιτέχνη από τα «Survival of the fittest» και «In Real Life» καθώς και παλιότερες δουλειές του, δίνουν νέα πνοή και ενέργεια. Η μουσική του Blend αποδομείται κι επαναπροσδιορίζεται με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία «live remixing» δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα.

Tο γκρουπ «Roots Evolution» αποτελείται από τους: BNC aka Jeff Gonzalez (Smoke) επί χρόνια συνεργάτη του Blend, στα φωνητικά, Δημήτρη Στεργίου (Ρόδες, Cave Children) στα drums και Von Loopen aka Θάνος Κοσμίδης (γνωστός ως «πληκτράς» στους Burger Project) – basslines, keyboards και vocals.

Οι Roots Evolution ενώθηκαν το 2015 ως studio band για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων 2 album του Blend Mishkin. Tο «Survival of the fittest» κυκλοφόρησε από την αγγλική Nice Up! το 2015 και κατέκτησε αρκετές πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκοπωλεία καθώς και μεγάλο airplay από τον αδιαμφισβήτητα γκουρού της reggae, David Rodigan [BBC]. Ένα χρόνο αργότερα ξανασυναντήθηκαν για τις ηχογραφήσεις του «In Real Life» που κυκλοφόρησε από το προσωπικό label του Blend Mishkin, Rewind Guaranteed [2016], που έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται πολύ καλές κριτικές από τα εγκυρότερα reggae περιοδικά της Ευρώπης.

Οι Kako Synapantima soundsystem θα συνοδέψουν τους Roots Evolution. Τα ιδρυτικά μέλη των Kako Synapantima σε ένα μοναδικό party. Ο Ste και o Northical παρουσιάζουν με ανοιχτά μικρόφωνα νέα και παλιά κομμάτια της μπάντας μαζί με πλούσιο υλικό από reggae hip hop και dub selections. Σαν δυάδα (dj set με ανοιχτά μικρόφωνα) έχουν συμπληρώσει αμέτρητες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα φέρνοντας τον reggae ήχο με τον ελληνικό και αγγλoτζαμαϊκανό στίχο. Φέρνουν υλικό από το νεοεμφανιζόμενο label Encounter Tapes

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, έναρξη – 22:30.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση και το ταμείο είναι 6 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: Seven Spots (Κ. Καρτάλη 222 καθώς και Πολυμέρη με Περραιβού), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187) και Viva.gr ή τηλεφωνικά στο 11876. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421 40 3454,10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου