ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γυναίκα, έτσι απλά

γυναίκα-έτσι-απλά-518256

«Γυναίκα» είναι ο τίτλος των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 9.30 το βράδυ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου, και συγκεκριμένα στο λευκό κτήριο πίσω από το αντιαεροπορικό καταφύγιο, στο δεύτερο όροφο, με ελεύθερη είσοδο.

Το θεατρόφιλο κοινό της πόλης του Βόλου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εκπληκτικά θεατρικά κείμενα από τα έργα: «Μάκμπεθ» του Σαίξπηρ, «Φάουστ» του Γκαίτε, «Ο γλάρος» του Τσέχωφ, «Άμλετ» του Σαίξπηρ, «Μετά την πρόβα» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, «Ριχάρδος ο Τρίτος» του Σαίξπηρ και «Λεωφορείον ο πόθος» του Τεννεσί Ουίλλιαμς.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Χαρά Ζήση, Λόλα, Βίκυ Μανέτου, Μάρω Σταφυλά-Σκοτεινιώτη, Σίλια Φαρμακίδη. Η σκηνοθεσία είναι συλλογική πάνω σε κάποιες ιδέες του Γιάννη Φαρμακίδη. « Για να βρείτε το κτήριο αυτό και την αίθουσα, ελάτε στον σταθμό και αντί να μπείτε στο γραφείο που εκδίδουν εισιτήρια, προχωρήστε, με το δεξί σας χέρι, γύρω στα πενήντα μέτρα. Θα βρεθείτε μπροστά σ’ ένα λευκό κτήριο, σύγχρονής αρχιτεκτονικής, σε αντίθεση με το κίτρινο χρώμα του κτηρίου του σταθμού, προπολεμικής αρχιτεκτονικής. Θα μπείτε από την είσοδο του λευκού κτηρίου και θα ανεβείτε τις σκάλες. Θα υπάρχουν πινακίδες που θα σάς οδηγούν» εξηγούν οι συντελεστές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου