ΕΞΟΔΟΣ

Greek Salsa Bootcamp!

greek-salsa-bootcamp-517419

Τρεις ημέρες γεμάτες χορό και διασκέδαση

Συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη

Ένα τριήμερο με πολύ χορό και την καλύτερη λάτιν μουσική στην καρδιά του καλοκαιριού και φυσικά δίπλα στο κύμα! Από την Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Ιουλίου και έως την Κυριακή 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Αγριά Μαγνησίας το Greek Salsa Bootcamp!

To τριήμερο θα περιλαμβάνει μαθήματα Salsa και άλλων λατινοαμερικάνικων χορών για όλα τα επίπεδα, Parties και Shows και θα λάβει χώρα σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της κεντρικής Ελλάδας Valis 5* Resort, σε 2 αίθουσες πολλών τετραγωνικών!

Καλεσμένοι θα είναι οι καλύτεροι Έλληνες Salsa Instructors και φυσικά αρκετοί καλεσμένοι από το εξωτερικό οι οποίοι θα παραδώσουν μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ θα παρουσιάσουν Shows και θα χορέψουν με τον κόσμο. Επίσης θα φιλοξενηθεί μια μεγάλη εκδρομή από την Los Pambos Dance School, τη μεγαλύτερη σχολή των Βαλκανίων.

Το Bootcamp ξεκινάει την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 22.00 το βράδυ με το Welcome Party και τα πρώτα Shows! To Σάββατο 31 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα και το βράδυ στις 22.00 θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό μεγάλο πάρτι και τα υπόλοιπα Shows.

To τριήμερο θα κλείσει με ένα μεγάλο ολοήμερο Beach Party την Κυριακή στο Αργοναυτικό Πάρκο στην παραλία της Καλιφτέρης στην Άφησσο (http://www.argonautical.net/) με fun workshops και φυσικά πολύ χορό. Σε όλα τα πάρτι θα ακούγεται μουσική από τους καλύτερους Έλληνες Djs του είδους.

Το Full Pass (το εισιτήριο για να να παρακολουθήσετε τα μαθήματα και να έχετε ελεύθερη είσοδο στα parties και τα shows) κοστίζει 70€ μέχρι τις 29 Ιουλίου και 80€ στην είσοδο του event. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 6972951358 & 6934171720.

Όσοι δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να παραβρεθούν στα parties και να παρακολουθήσουν τα shows πληρώνοντας απλά την είσοδο των 10€ το βράδυ που επιθυμήσουν να παραβρεθούν.

Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες:

TAITI & CRISTEL – TC DANCE (HOLLAND), ANGEL & ATHINA (ATHENS), ANTONIS STAMOS (VOLOS), ARINSON LOPEZ & DANAI (ATHENS), ELENA (ATHENS), ETNIA NUEVA (IMATHIA), IRENE MIGUEL (LONDON ,UK), ΚΙΚΙ & ELI (ATHENS), LA SECTA (ATHENS), LOS PAMBOS (SOFIA – BULGARIA)

SALSA SINNERS (ATHENS), SALSA Y SUENO (VOLOS – LARISA), VASILIS MARAPIDIS (THESSALONIKI), VICKY (IOANNINA).

DJs:

ESTELIO EL SOCIAL, NICOS K, PANOS, SALVADOR EL PECADOR, TAZZ, VASILIO P.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ επισημαίνουν πως το τριήμερο θα είναι γεμάτο χορό και μουσικές, ενώ τα μαθήματα θα βοηθήσουν όσους ενδιαφέρονται να μάθουν χορό ή όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την τεχνική τους.

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος και οι χορευτές αναμένουν με μεγάλη αγωνία τη διεξαγωγή του χορευτικού αυτού φεστιβάλ, που όμοιό του δεν έχει γίνει ποτέ στο Βόλο.

Πασίγνωστοι χορευτές, dj’s και πλήθος κόσμου θα κουνηθούν στις λάτιν νότες της μουσικής και θα εντρυφήσουν στην κουλτούρα της salsa. Μια αξέχαστη εμπειρία για όλους, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε όλοι στο bootcamp.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου