ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χάνσελ και Γκρέτελ» στο Βόλο

χάνσελ-και-γκρέτελ-στο-βόλο-535721

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το γνωστό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ» σήμερα Σάββατο, 11 Μαρτίου 5.30μ.μ. και 7.30μ.μ. στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η σκηνοθεσία είναι του Χάρη Ρώμα, ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το παιδικό θέαμα, ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου μαζί με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Το έργο έντυσε μουσικά ο κορυφαίος Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ τους ηθοποιούς χορογράφησε ο μοναδικός Φώτης Μεταξόπουλος.

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, με σειρά εμφάνισης είναι: Γιάννης Πισκιντζής, Έλενα Καληγέρη, Κωνσταντίνα Σάνη, Πέτρος Νικολάου και Μανώλης Κονταξάκης.

Ο σκηνοθέτης του έργου σημειώνει για την παράσταση: «Το μήνυμα που φιλοδοξούμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη ενάντια στο κακό, η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας». Οι τιμές εισιτηρίων είναι στην προπώληση 8 ευρώ και στο ταμείο 10 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο «CLASSIC».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου