Παράταση παραστάσεων για τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-03-04, 18:02:47
Παράταση παραστάσεων για τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων»

Παρατείνονται για δύο επιπλέον Κυριακές οι παιδικές παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής  με το έργο «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των θεατών.

Κατά συνέπεια, παραστάσεις θα δοθούν αύριο  Κυριακή  5 και στις 12 Μαρτίου στις 11.30π.μ στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας).

Το έργο είναι ανεβασμένο με τέτοιο τρόπο που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, εκτός από την θεματολογία του έργου και τα διαδραστικά στοιχεία της παράστασης, να γνωρίσουν τον σκηνικό τρόπο που παιζόταν η Commedia dell’ arte.

Το έργο παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρία Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, βοηθός σκηνοθέτη Μαρία Γεωργαλαδάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Μανώλης Κάβουρας, Στράτος Μεγκές, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, Νάνσυ Λούμπαρδου, Σπύρος Χαλκιάς,  Δημήτρης Πανταζής, 

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του θεάτρου.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων είναι 6944388045. Παραστάσεις για τα σχολεία που θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο,  δίνονται στον ίδιο χώρο έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την Πειραματική Σκηνή στα τηλέφωνα 6944388045 και 6983309354.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=