ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το αριστουργηματικό παραμύθι «Χάνσελ και Γκρέτελ» στο Βόλο

το-αριστουργηματικό-παραμύθι-χάνσε-545438

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει φέτος το γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ». Η παιδική σκηνή επισκέπτεται την πόλη του Βόλου για 11η συνεχή χρονιά, πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Και το φετινό έργο της παιδικής σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου φέρει την υπογραφή τριών κορυφαίων ανθρώπων του θεάτρου μας, όπου ο καθένας απ’ το δικό του πόστο έδωσε το καλύτερο του εαυτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στη σκηνή του αμφιθεάτρου «Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Σάββατο 11 Μαρτίου. Ώρες παραστάσεων: 5.30 μ.μ. και 7.30 μ.μ.

Εισιτήρια της παράστασης προπωλούνται στο δισκοπωλείο “CLASSIC”. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ – Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Η σκηνοθεσία, είναι του Χάρη Ρώμα, ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το παιδικό θέαμα ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου μαζί με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Το έργο έντυσε μουσικά ο κορυφαίος Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ τους ηθοποιούς χορογράφησε ο μοναδικός Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο σκηνοθέτης του έργου Χάρης Ρώμας σημειώνει για την παράσταση:”Το μήνυμα που φιλοδοξούμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη ενάντια στο κακό, η μεγαλύτερη άμυνα, είναι η δύναμη της οικογένειας”

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση με σειρά εμφάνισης είναι:

Χάνσελ: Γιάννης Πισκιντζής

Γκρέτελ: Ελενα Καληγερη

Μάγισσα Κανιμπάλα: Κωνσταντίνα Σανη

Γάτος Φρέντο: Πέτρος Νικολάου

Ξυλοκόπος: Μανώλης Κονταξάκης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου