ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλα είναι μουσική

όλα-είναι-μουσική-578346

Μετά την πετυχημένη πρώτη μέρα έναρξης, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Volume Showcase Festival, ενός event που διοργανώνεται για πρώτη φορά, με κύριο θέμα τη μουσική, το παρόν και μέλλον της και παρόντες εκπροσώπους μεγάλων διοργανώσεων, μουσικούς και κοινό μαζί σε ένα χώρο, στο κέντρο της Ελλάδας, θα φτάσει σε απήχηση πέρα από τα σύνορα, σε όλη την Ευρώπη.

Το Volume Festival επανασυστήνεται και παρουσιάζει ένα καινοτόμο διήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει: ομιλίες με ξένους καλεσμένους και Έλληνες επαγγελματίες του κόσμου της μουσικής, παράλληλες εκδηλώσεις, Dj parties και φυσικά συναυλίες στο χώρο του Τσαλαπάτα (Lab Art και καφέ Σανταν) με ονόματα όπως Λεωνίδας Μπαλάφας, Noise Figures, Λάργκο, Πέτρος Μάλαμας, Sancho 003, Chickn, Atonality και Chile Verde.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής : 10.30 – 11.30 Panel συζήτηση με θέμα «Ποιο διαφαίνεται το μέλλον της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας;». Ομιλητές οι Βασίλης Σαρακινός, Νίκος Στεφανίδης, Νίκος Μπαρπάκης.

Στις 11.45 – 12.45 Coach Session «Nέα Media –προωθήστε τη μουσική σας με επιτυχία» με τους Κατερίνα Γναφάκη, Μαρία Μαρκουλή, Νάνσυ Αγγελοπούλου.

Στις 13.00 – 14.00 ακολουθεί το Panel Session «Οικονομίες κλίμακας, συνέργειες. Πως δημιουργούμε τα κατάλληλα δίκτυα» με τους Georges Perot, Αλέξανδρο Σαλαμέ, Παναγιώτη Μελίδη.

Στις 15.15 – 16.15 Panel session με θέμα «Πολιτιστική επιχειρηματικότητα & φοροτεχνικό καθεστώς στην Ελλάδα – Οδηγός επιβίωσης» με ομιλητές τους Χρήστο Καμπύλη, Βασίλη Σαρακηνό. Επίσης παρουσιάζονται μεσημβρινά Showcases live Μουσικής.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, σε συνδιοργάνωση με το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Βόλου και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν & Σ. Τσαλαπάτα και συνδιοργανώνεται από τις Labart, Μ.Ε.Σ.Ο. Μουσικές Εκδηλώσεις και Plenty Projects.

Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 9πμ το πρωί μέχρι 6μμ, πληροφορίες στο [email protected] , 2421403454 και στο facebook page της διοργάνωσης. Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου