ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παραστάσεις στο Αχίλλειον

παραστάσεις-στο-αχίλλειον-591415

Θεατρική παραγωγή με τοπικό χρώμα θα παρουσιαστεί στο Αχίλλειο στις 27, 28, 29 Ιανουαρίου 3, 4, 5 και 10, 11, 12 Φεβρουαρίου. Τις Παρασκευές η παράσταση θα αρχίζει στις 9:30μ.μ. ενώ τα Σαββατοκύριακα στις 8:00μ.μ.

«’’Tο Καλτσάκι’’, μια παράσταση που θα φέρει τα πάνω κάτω στον τομέα της πνευματικής διατροφής! Ένας λίβελος για την ποταπή σχέση αιτίας-αποτελέσματος. Μια φάρσα για την αδικαιολόγητη ανάγκη της ανθρωπότητας “να αναζητά ένα κάποιο νόημα’’. Στο ‘’Καλτσάκι’’, κάποιος ονόματι ‘’Αυτός’’ είναι σε μια διαρκή αναζήτηση ‘’Εκείνου’’. Ψάχνει τον πατέρα του; Τον εαυτό του; Τον Θεό; Θα δείξει. Μαζί του έχει 2 σκυλιά. Τον ακολουθούν από μέρος σε τόπο κι από ζωή σε ζωή, πιστά και ανόητα. Άραγε θα καταφέρουν να βρουν Εκείνον; Είναι Εκείνος η απάντηση σ’ όλες τους τις ερωτήσεις; Και το σπουδαιότερο: ψάχνουν στο σωστό μέρος» αναφέρουν οι συντελεστές.

Παίζουν οι : Χρήστος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Τζουβάρας, Βαγγέλης Ψαρρέας, και ζωντανά οι Kunda Buffer (Αντώνης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζεμπίλης, Κώστας Νεοχωρίτης)

Σκηνικά: Γιώργος Δημητριάδης, Βάντα Μαυροειδή. Κοστούμια: Βάντα Μαυροειδή. Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρήστος Σχοινάς. Σενάριο-σκηνοθεσία, στιχάκια και κάλτσες: Άννα Βουτσίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου