ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Αννα Καρένινα» στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία

αννα-καρένινα-στο-μεταξουργείο-στη-606193

Με την ταινία «Αννα Kαρένινα» σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ, συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο Μεταξουργείο στην Ν. Ιωνία (έναρξη 21.30) και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Αχίλλειο στις 21.15 (έναρξη 21:30).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι : Κίρα Νάιτλι, Τζουντ Λο, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Kέλι Μακντόναλντ, Ντόμναλ Γκλίσον, Μάθιου Μακφέιντιεν, Ρουθ Γουίλσον, Εμιλι Γουάτσον, Ολίβια Γουίλιαμς, Αλίσια Βικάντερ.

Παντρεμένη με ισχυρό πολιτικό παράγοντα και μητέρα ενός αγοριού, η Άννα Καρένινα ερωτεύεται παράφορα τον κομψό κόμη Βρόνσκι, αξιωματικό του ρωσικού στρατού.

Η ιδέα του σκηνοθέτη Τζο Ράιτ («Περηφάνια και Προκατάληψη», «Εξιλέωση») και του σεναριογράφου Τομ Στόπαρντ («Ερωτευμένος Σαίξπηρ») να προσεγγίσουν το κλασικό μυθιστόρημα του Τολστόι σαν μοντέρνο θεατρικό έχει ενδιαφέρον και είναι εκτελεσμένη με εκθαμβωτική μαεστρία. Αριστουργηματική σκηνογραφία (διά χειρός Σάρα Γκρίνγουντ) κι ένα εξαιρετικό σάουντρακ από τον Ντάριο Μαριανέλι. Η ταινία απέσπασε Οσκαρ Κοστουμιών και άλλες τρεις υποψηφιότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου