ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στη Νέα Ιωνία

χριστουγεννιάτικη-συναυλία-στη-νέα-ι-615346

Συναυλία με τίτλο «Μαγικά Χριστούγεννα», με όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο, διοργανώνεται αύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο – Μανδηλαρά και Σταδίου).

Πρόκειται για μία εορταστική μουσική βραδιά, εναρμονισμένη με τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών, στην οποία οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου. Απευθύνεται σε ακροατές κάθε ηλικίας. Ανάμεσα στις συνθέσεις που θα ακουστούν περιλαμβάνονται αποσπάσματα από όπερες, negro spirituals, λαϊκά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το «Ave Maria» και «Amazing Grace» αλλά και τα «Gingle bell rock» και «All I want for Christmas is you» όπως και πιο σύγχρονα Rock κομμάτια!

Στο μουσικό αυτό ταξίδι θα εμφανιστούν τέσσερεις διπλωματούχοι solist με μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η Κατερίνα Αποστολοπούλου – Soprano, η Τζένη Χατζηδήμου Μezzo soprano, στο πιάνο συνοδεύει η Νεκταρία Παπαδημητρίου και στο σαξόφωνο ο Θάνος Φυσέκης.

Η μουσική βραδιά είναι μια πρόταση της Διεύθυνσης Πολιτισμού στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να ενισχύσουν προαιρετικά ευαγή ιδρύματα (Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421082870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου