ΕΞΟΔΟΣ

Εκλεψε την παράσταση το νέο Haagen Dazs Menu 2016-2017

εκλεψε-την-παράσταση-το-νέο-haagen-dazs-menu-2016-2017-617259

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, καλωσόρισαν οι δεκάδες καλεσμένοι του Haagen Dazs Café Βόλου το νέο menu. Ένας νέος κατάλογος μεγάλη ποικιλία σε παγωτά, γλυκά αλλά και ροφήματα, από αυτά που μόνο το Haagen Dazs ξέρει να προσφέρει, για αυτό και ξεχώρισε από την αρχή για τη ποιότητα του και τις μοναδικές του γεύσεις σε γλυκά, παγωτά και εκλεκτό καφέ Ιlly.

Τυχεροί όσοι είχαν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι όλα τα γλυκά και τα παγωτά του νέου καταλόγου για τον χειμώνα 2016-2017, που περιλαμβάνει 21 γεύσεις παγωτών, εκ των οποίων, όλα είναι παρφέ πλην των sorbet.

Η γκάμα των παγωτών είναι μεγάλη και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό, αφού διαθέτει μεγάλη ποικιλία από παγωτά με γεύση σοκολάτα, βανίλια, καραμέλα αλλά και πιο ιδιαίτερα, όπως εκείνα με μπισκότα, κομμάτια Brownies ή Cheesecake, καθώς επίσης με φρούτα του δάσους, αλμυρή καραμέλα και καραμελωμένους καρπούς! Μεγάλη αίσθηση έκανε η νέα ‘’Limited edition‘’ γεύση Honey Walnut & Cream που είναι παγωτό κρέμας με σιρόπι μελιού και καραμελωμένα καρύδια.

Την παράσταση όμως δεν έκλεψε μόνο το πλούσιο fondue με όλες τις γεύσεις παγωτών, αλλά και η μεγάλη ποικιλία γλυκών. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν φρεσκοψημένη βάφλα, υπέροχο σοκολατένιο Brownies, Cheesecake Φράουλα, μηλόπιτα καθώς επίσης και τον μοναδικό σοκολατένιο πειρασμό ‘’Chocolate Lovin’ spoon’’.

Το κλείσιμο της παρουσίασης συνοδεύονταν από τα μοναδικά πολύχρωμα cocktail με την υπογραφή του Haagen Dazs. Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία Cocktail με παγωτό sorbet όπως είναι το κλασικό Mojito, η αγαπημένη Mastiha Daiquiri και η Frozen Margarita Strawberry!

Το Haagen Dazs Café στη παραλία του Βόλου σας περιμένει για να γευτείτε το νέο menu. Καλή σας απόλαυση!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου