ΕΞΟΔΟΣ

ROUGE – all day cafe – bar – εστιατόριο

rouge-all-day-cafe-bar-εστιατόριο-663096

Oμορφες γεύσεις, ξεχωριστές στιγμές, πρωτότυπα πιάτα και ζωντανή μουσική μας περιμένουν στο grand opening του νέου all day cafe – bar – εστιατόριο Rouge,επί της οδού Όγλ 20, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 21:30. Με την Έλενα Γκατζά στη φωνή και τον Αντώνη Ζαφειρίου στο πιάνο, το Rouge σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί σε ένα μουσικό ταξίδι από την τζαζ και τους ήχους της Αμερικής μέχρι το ελληνικό έντεχνο.

Από το πρωί για καφέ, light lunch το μεσημέρι μέχρι το βράδυ για απολαυστικά cocktails και γευστικά πιάτα, το Rouge ξεπερνάει την κάθε σας προσδοκία.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα φρέσκα αγνά υλικά και στα stylish dishes με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, το Rouge είναι η γαστρονομική έκπληξη της φετινής σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Ορέστης, μετά το Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική, θα ξετυλίξει τη θήκη με τα μαχαίρια του στο ολοκαίνουριο Rouge και θα ετοιμάζει νόστιμα πιάτα παντρεύοντας μαεστρικά την Ελλάδα με την Ιταλία σε ένα λίαν εντυπωσιακό μενού, καθώς θα διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου.

Μια σειρά live εμφανίσεων, latin, swing, karaoke και retro parties εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τον χώρο που στεγάζεται το Rouge μετουσιώνοντας το όραμα του ιδιοκτήτη Θανάση Λιανού ενώ ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να διασκεδάσει και να χορέψει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου