ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Νένα Βενετσάνου στο Φεστιβάλ της Μονής Πάου

η-νένα-βενετσάνου-στο-φεστιβάλ-της-μον-781140

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μονής Πάου «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016», που διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Εταιρείας Αξιοποίησης της περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου (παλιά μονή Πάου στην Αργαλαστή), το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα 10 και αύριο 11 Σεπτεμβρίου ως εξής:

* Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

«Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος»

Η σπουδαία τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου μαζί με τον εξαίρετο μουσικό στο κανονάκι Πάνο Δημητρακόπουλο ξεκινώντας από διαφορετικές μουσικές αφετηρίες, μοιράζονται την ίδια αγάπη για όλο το ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο.

Μέσα από το μουσικό Μαίανδρο του Ελληνικού τραγουδιού οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν την εξέλιξη της ελληνικής μελωδίας μέχρι σήμερα.

Ωρα έναρξης 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 9 €

* Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Α μέρος Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού

Β μέρος Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

Το τελευταίο τριήμερο του φεστιβάλ ολοκληρώνεται με μια συναυλία που αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέροςπεριλαμβάνει ένα ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού με τον καταξιωμένο κόντρα τενόρο Νίκο Σπανό και τον πιανίστα Νίκο Ζαφρανά και το δεύτερο μέρος τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνοδεία του πιανίστα Θόδωρου Κοτεπάνου.

Αριες τραγουδημένες από την εξαίσια φωνή του Νίκου Σπανού θα δώσουν τη σειρά τους σε αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι που θα τραγουδήσουν μέλη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Να σημειώσουμε πως τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με υπεύθυνη τη Μαρία Θωίδου άνοιξαν το φεστιβάλ την 1η Ιουλίου, το κλείνουν στις 11 Σεπτέμβρη και συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ωρα έναρξης 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 9 €

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://monipaoufestival.weebly.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου