ΕΞΟΔΟΣ

Στου «Μπούκη» για παγωτό με μερέντα

στου-μπούκη-για-παγωτό-με-μερέντα-806694

Ενα ζαχαροπλαστείο σκέτος πειρασμός στην Αγριά, στο δρόμο προς Σουτραλί

Η πιο δροσερή, γλυκιά γωνιά στο νομό, βρίσκεται στην Αγριά, στο δρόμο προς Σουτραλί. Ο Γιάννης Μπούκης και το ζαχαροπλαστείο του δεν χρειάζονται συστάσεις. Θα καταλάβετε ότι βρεθήκατε στο σωστό σημείο από τις ουρές που θα δείτε να σχηματίζονται έξω από μαγαζί, από θαμώνες κάθε ηλικίας που σπεύδουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ολόφρεσκο γλυκό ή παγωτό, όλα παρασκευασμένα με αγνά υλικά.

Μικροί και μεγάλοι, όλοι θα σταματήσουν στον «Μπούκη» για μια… μπάλα παγωτό, που δεν είναι ποτέ μία. Μπορείτε να πάρετε τα γλυκά και τα παγωτά της αρεσκείας σας σε πακέτο για το σπίτι ή να τα απολαύσετε επί τόπου στο χώρο του καταστήματος.

Ο γλυκός πειρασμός είναι μεγάλος, όμως η γεύση που έχει απογειώσει τον «Μπούκη» είναι το περίφημο παγωτό με μερέντα και μπισκότο και σοκολάτα που παγώνει. Και ποιος δεν το έχει δοκιμάσει και δεν έχει «κολλήσει» έστω κι αν δεν είναι φανατικός της σοκολάτας;

Στο ζαχαροπλαστείο σερβίρεται επίσης σοκολατόπιτα, σουφλέ σοκολάτας, λουκουμάδες και ό,τι άλλο βγάζει ο Γιάννης καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ.

Ο Γιάννης Μπούκης αναλαμβάνει επίσης κατόπιν παραγγελίας να βάλει τη γλυκιά σφραγίδα του στις πιο ευτυχισμένες στιγμές σας με τούρτες γάμου, αρραβώνα, γενεθλίων, γλυκά βάπτισης.

Τα πάντα σε προσιτές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου