ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά για το Γηροκομείο Βόλου

η-αλκηστις-πρωτοψάλτη-τραγουδά-για-το-809340

Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Αλκηστις Πρωτοψάλτη, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 21.00.

Η Αλ. Πρωτοψάλτη, μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για τη «δωρική» και τρυφερή φωνή της, την ξεχωριστή έκφρασή της, αλλά και την μοναδική σκηνική της παρουσία, θα τραγουδήσει για το Γηροκομείο Βόλου, στο οποίο θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας.

Μαζί της μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών, διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης, πιάνο, ενορχηστρώσεις, Κώστας Καρακατσάνης, βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα, Αλέξης Κώστας, κρουστά, Δημήτρης Σταρίδας, τρομπόνι, Απόστολος Παπαπέτρος, μπάσσο. Ηχολήπτης είναι ο Ζαχαρίας Σταμούλος και το φωτισμό επιμελείται η Μαρία Βενετάκη. Βοηθός παραγωγής – stage manager είναι η Μάνια Ντάνου και την οργάνωση της παραγωγής υπογράφει η Τώνια Δραγούνη.

Τιμές εισιτηρίων 18 ευρώ και 12 ευρώ φοιτητικό.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: Οπτικά Δημητριάδη, Μικέλ (Δημητριάδος και Πολυμέρη), Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη, «Πάνος χρώμα» και βιβλιοπωλείο «Γράμματα».

Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου