ΕΞΟΔΟΣ

Προβολή στο Σινέ Ιωλκός

προβολή-στο-σινέ-ιωλκός-809548

Σήμερα η πολυβραβευμένη ταινία Uranya

Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του δήμου Βόλου, συνεχίζει τις προβολές του, στην αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου στον Αγιο Ονούφριο.

Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 21:30, προγραμματίζεται η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας Uranya, ελληνοϊταλική ταινία, κομεντί, του 2006 σε σκηνοθεσία Κώστα Καπάκα, με τους: Αρης Τσάπης, Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, Δημήτρη Πιατά.

Καλοφτιαγμένη ελληνοϊταλική συμπαραγωγή, με πλούσια και ονειρική ανασύσταση των ’60s. Δεν λείπουν οι χαρακτήρες – καρικατούρες, αλλά η ιστορία του μικρού πρωταγωνιστή στηρίζει όλο το εγχείρημα.

Καλοκαίρι 1969. Η δικτατορία στο ζενίθ της. Σε μια μικρή κωμόπολη, ο νεαρός Αχιλλέας σπάζει το πόδι του προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στη μάντρα του θερινού σινεμά για να δει γυμνή τη Μπριζίτ Μπαρντό. Οταν τον μεταφέρουν στην πόλη, θα δει για πρώτη φορά στη ζωή του τηλεόραση! Στο πρόγραμμά της υπόσχεται να δείξει και την εκτόξευση του Apollo στο φεγγάρι… Ο Αχιλλέας παθιάζεται με αυτή την ιδέα και αρχίζει να συγκεντρώνει χρήματα μαζί με τους φίλους του για να αγοράσουν μια τηλεοπτική συσκευή. Σύντομα όμως το δίλημμα θα γίνει επιτακτικό. Θα αγοράσουν τηλεόραση ή θα «επισκεφτούν» όλοι μαζί την Ουρανία για να τους εκπαιδεύσει στα μυστικά του έρωτα;

Αντί εισιτήριου οι θεατές μπορούν να προσφέρουν ένα τρόφιμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου