ΕΞΟΔΟΣ

Häagen-Dazs

haagen-dazs-812591

To παγωτό Häagen-Dazs είναι το πρώτο super-premium παγωτό του κόσμου. Στην πόλη μας ήρθε 17 χρόνια πριν, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, στη παραλία του Βόλου. Ενας χώρος σχεδιασμένος για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, άνετος καθαρός προσιτός προς τους καταναλωτές και φυσικά με θέα τη θάλασσα.

Από την αρχή υπήρξε πραγματικά ξεχωριστό. Οι λαχταριστές γεύσεις του, και τα καινοτόμα προϊόντα, όλα αντικατοπτρίζουν μια βαθιά δέσμευση για υψηλή ποιότητα. Δεκαεφτά χρόνια τώρα το κατάστημα Häagen-Dazs προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο κατάστημα στο Βόλο που σέρβιρε και καθιέρωσε τη γνωστή σε όλους μας βάφλα και έκανε το Espresso café αγαπημένη συνήθεια. Ολα τα προϊόντα είναι πραγματικά ξεχωριστά. Χρόνια τώρα το κατάστημα Häagen-Dazs σερβίρει εκλεκτό καφέ illy, εξαιρετικής ποιότητας και πάντα συνοδευόμενος από εκλεκτά εδέσματα. Τα παγωτά Häagen-Dazs δε ξεχωρίζουν μόνο για την άριστη ποιότητα αλλά και για τις ιδιαίτερες γεύσεις.

Εδώ, εκτός από τη κλασική βανίλια και σοκολάτα, θα βρείτε και παγωτό με γεύση Tiramisu ή ακόμα και συνδυασμό γεύσεων όπως φράουλα με μπισκότο ή κομμάτια brownies με καραμέλα. Ακόμα, στο menu Häagen-Dazs θα βρείτε υπέροχα γλυκά με βάση τη καραμέλα και τη σοκολάτα. Οι προσιτές τιμές σε όλα τα προϊόντα Haagen Dazs έρχονται να συμπληρώσουν την απόλυτη ικανοποίηση μιας υπηρεσίας που σκοπό έχει να ικανοποιεί τους πελάτες του. Ολα αυτά αποδεικνύονται και με το γεγονός ότι το κατάστημα του Βόλου βραβεύτηκε και φέτος με το βραβείο «Star Of Haagen Dazs» για τις επιδόσεις του στους ποιοτικούς ελέγχους.

HaagenDazs,

στην παραλία του Βόλου

για καφέ, παγωτό και γλυκό…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου