ΕΞΟΔΟΣ

Στα Ψητά Kαθούμενα

στα-ψητά-kαθούμενα-812598

Στα Ψητά Kαθούμενα. Ενας κρυμμένος θησαυρός γευστικής απόλαυσης, στην οδό Κασσαβέτη με Εθνικής Αντιστάσεως στο Βόλο.

Εκεί, όλα τα κρέατα ψήνονται στα κάρβουνα και σερβίρονται λαχταριστά. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ακόμα ένα σουβλατζίδικο, είστε γελασμένοι. Είναι μια ψησταριά με παραδοσιακά τραπεζάκια και διάκοσμο που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Οταν το επισκεφθείτε θα το διαπιστώσετε αμέσως…

Οι σούβλες ξεκινούν τα γυρίσματα και το πιο νόστιμο και ζουμερό κοκορέτσι που έχετε δοκιμάσει ψήνεται και σκορπάει ευωδιές. Στα Ψητά Καθούμενα, όμως, δοκιμάζετε και φοβερό αρνί, το πεντανόστιμο χοιρινό κεμπάπ, αλλά και το λαχταριστό κοτόπουλο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το πρόβειο, που είναι «κόλαση» για τον ουρανίσκο, και φυσικά τις τραγανές τηγανιτές πατάτες.

Είναι ξεχωριστό σε γεύση οτιδήποτε βγαίνει από τις σχάρες αυτής της ψησταριάς. Από το γευστικό σουβλάκι, είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο, μέχρι το χειροποίητο μπιφτέκι που είναι ζυμωμένο με αγνά υλικά, αλλά και το χωριάτικο λουκάνικο.

Σε εκείνα που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε με τίποτα, είναι τα ζουμερά αρνίσια παϊδάκια. Η παρουσία τους στο τραπέζι είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και η νοστιμιά τους.

Να ξέρετε, οι μερίδες είναι μεγάλες, οπότε Στα Ψητά Καθούμενα δεν πας απλά για να τσιμπήσεις. Στα Ψητά Καθούμενα…. κάθεσαι και απολαμβάνεις όλες τις γεύσεις και μάλιστα με στις πιο προσιτές τιμές.

Διαθέτει και υπηρεσία delivery από τις 19.00 μέχρι τις 24.00.

Στα Ψητά Καθούμενα,

Κασσαβέτη – Εθνικής Αντιστάσεως

τηλέφωνο 24210 55933

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου