ΕΞΟΔΟΣ

Happy Fun Park στην Αγριά Βόλου

happy-fun-park-στην-αγριά-βόλου-817431

Happy Fun Park ο νέος τρόπος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι!

O παιδότοπος Happy Fun Park στην Αγριά Βόλου δίνει μία νέα πνοή στο χώρο της ψυχαγωγίας του παιχνιδιού! Ενας τεράστιος χώρος δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας κοντά στη θάλασσα σε ένα πανέμορφο διαμορφωμένο κήπο 1300 μέτρων για εσάς και τα παιδιά σας!

Καθώς τα κέφια και οι επιθυμίες των παιδιών αλλάζουν εύκολα, στο Happy Fun Park θα βρείτε πολλά διαφορετικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες . Φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο bungee, πίστα καρτ, κλασικό μεγάλο τραμπολίνο και πολλά παιχνίδια ψυχαγωγίας είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να απασχοληθούν οι επισκέπτες του πάρκου! Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, φυσικά πάντα με την προσεκτική επίβλεψη των παιδαγωγών!
Επίσης, ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να ικανοποιεί και τις ανάγκες των γονιών. Στο πάρκο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το φαγητό ή ό,τι άλλο επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία του καταλόγου, με το αίσθημα της ηρεμίας και της χαλάρωσης, γνωρίζοντας πως τα παιδιά διασκεδάζουν και εκτονώνονται με ασφάλεια!
Ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην υγιεινή του χώρου και στη ποιότητα των προϊόντων. Ο χώρος απευθύνετε σε όσους θέλουν να διασκεδάσουν, να περάσουν όμορφα και ποιοτικά σε ένα ονειρεμένο χώρο κατάλληλο για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες.
Ο χώρος είναι κατάλληλος και για παιδικά πάρτι αφού συνδυάζει το ατελείωτο παιχνίδι καφέ φαγητό διασκέδαση και όλα αυτά παρέα με τους ήρωες του Happy Fun Park!
Ο νέος παιδότοπος στην Αγριά Βόλου λειτουργεί καθημερινά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 193-195.

Happy Fun Park εκεί που το παιχνίδι δε σταματά!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου