ΕΞΟΔΟΣ

«Παράλιο», στην παραλία του Αναύρου

παράλιο-στην-παραλία-του-αναύρου-817443

Εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας και η δροσιά, ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, σε αγκαλιάζει και σε χαλαρώνει. Στην πιο καλοκαιρινή γωνιά του Βόλου, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο, στην παραλία του Αναύρου, το «Παράλιο» συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας.

Καφές από τις 10 το πρωί, μαζί με τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα που απλώνεται στα πόδια σου. Κατά το μεσημεράκι τσίπουρο, κρύες μπύρες ή κρασάκι. Εκλεκτοί μεζέδες φτάνουν μαζί με τα 25αράκια στο τραπέζι, με κυρίαρχα τα φρέσκα θαλασσινά, ενώ οι επιλογές πολλαπλασιάζονται μέσα από ένα πλούσιο μενού για φαγητό, με τα πιάτα να συναγωνίζονται μεταξύ τους, με ψητά της ώρας, αλλά και ψητά της σούβλας. Μαζί και δροσερές σαλάτες, ανάμεσά τους η «Παράλιο», η οποία είναι τόσο ξεχωριστή που θα τη ζητάτε ξανά και ξανά.

Η ανανεωμένη κουζίνα συνεχίζει και για τις πιο γευστικές βραδιές. Και ενώ το φεγγάρι ρίχνει απλόχερα το φως του πάνω στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα ζωντανό μαγευτικό σκηνικό, τέσσερα βράδια την εβδομάδα, οι παρέες έρχονται πιο κοντά και το κέφι κυριαρχεί, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας. Με τις ερμηνείες του Γιώργου Μόσχου κάθε Τετάρτη, του Γιώργου Πάγκαλου κάθε Πέμπτη και του Θωμά Σκοτίδα κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα βράδια εξελίσσονται μοναδικά και αξέχαστα.

Το «Παράλιο» μπορεί να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις σας, ενώ για έχει φροντίσει και για τους μικρούς του φίλους με παιδική χαρά.

«Παράλιο»,

στην παραλία του Αναύρου

τηλέφωνο 2421 034544

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου