ΕΞΟΔΟΣ

Costa Kali beach bar

costa-kali-beach-bar-817455

To Costa Kali beach bar, στην παραλία της Καλιφτέρης στην Αφησσο, αποτελεί μια από τις πιο κοντινές επιλογές, για όσους θέλουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για ένα δροσερό μουσικό διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Θα σας κερδίσει σίγουρα, με τον αυθεντικό του χαρακτήρα, το πράσινο των αιωνόβιων δέντρων κατά μήκος της παραλίας, τα ήρεμα νερά του Παγασητικού και τη μουσική του που συνδυάζεται αρμονικά με τους ήχους των «φασαριόζικων» τζιτζικιών.

Μόλις φτάσετε στο Costa Cali θα αισθανθείτε ότι όσα έχετε σκεφτεί ότι επιθυμούσατε, αφήνοντας πίσω σας την πόλη, θα τα βρείτε μπροστά σας. Καταγάλανη θάλασσα, να παιχνιδίζει με το φως του ήλιου και να σας καλεί σε ατελείωτες βουτιές. Μια παραλία στρωμένη να θυμίζει μέρη ξωτικά. Και πιο πάνω τραπεζάκια και σταντάκια, κάτω από τη δροσιά των δέντρων.

Το Costa Kali ανοίγει από το πρωί και σας κρατά συντροφιά μέχρι τη δύση του ηλίου, όταν και οι τελευταίοι θα μαζεύουν τις πετσέτες τους για να αποχωριστούν προσωρινά την μαγευτική παραλία.

Στη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε από καφέ μέχρι γρανίτες, δροσερό τσάι, χυμούς μέχρι μπύρες και ποτά. Κλαμπ σάντουιτς και 12 είδη σάντουιτς οι επιλογές σας για γρήγορο φαγητό.

Μη φύγετε από το Costa Kali beach bar, αν δεν επιλέξετε κάποιο από τα signature καλοκαιρινά cocktails!

Διαλέξτε από τη λίστα: το Cucu Clok, το δροσιστικό Summerised, το γλυκόξινο και πολυταξιδεμένο Aromatico, το sexy και καυτό Femme Fatale, το Mexico Crush, το απαλό και μεσογειακό Mediterranea ή το εξωτικό Black Apple.

Oλα με την υπογραφή του Costa Kali!

Costa Kali beach bar

Αφησσος, Καλιφτέρη

τηλ. 6938980240, facebook.com/costa.Kali

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου