ΕΞΟΔΟΣ

Το «Κόκο… Μπλόκο» του Νίκου Μουτσινά απόψε στο Βόλο

το-κόκο-μπλόκο-του-νίκου-μουτσινά-818543

Η ανατρεπτική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Κόκο… Μπλόκο» παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 9 Ιουλίου στις 9.15 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

Πρωταγωνιστούν Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου και Ματίνα Νικολάου.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε μετάφραση – απόδοση – σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά, σκηνικά Μαρίας Φιλίππου, κοστούμια Νικόλ Παναγιώτου, φωτογραφίες Πάνος Γιαννακόπουλος.

Τι συμβαίνει όταν ο Μάνος, ο Πάνος, η Ανια, η Μάνια, η Βάνια και η Μαρίνα βρίσκονται στη Φολέγανδρο; Ο Μάνος ( Αντώνης Κρομπάς) ετοιμάζει ένα ερωτικό διήμερο με την ερωμένη του την Τάνια (Σοφία Μανωλάκου) και έχει βάλει στο κόλπο και τον κουμπάρο του τον Πάνο (Νίκος Μουτσινάς).

Οταν η γυναίκα του Μάνου, η Μαρίνα (Βασιλική Ανδρίτσου) αποφασίζει να μείνει, τα σχέδιά του παίρνουν άλλη τροπή. Μέσα σε όλα έρχεται και μια ανυποψίαστη μαγείρισσα (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και η κολλητή της Τάνιας, η Βάνια (Ματίνα Νικολάου).

Η θεότρελη, ανατρεπτική, ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς «Κόκο… Μπλόκο» έρχεται να ταράξει τα ήσυχα βράδια του καλοκαιριού, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο στους θεατές.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: Γενική Είσοδος 15 ευρώ, ΑμεΑ – άνεργοι – φοιτητές – παιδικό 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο δισκοπωλείο Classic.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου