ΕΞΟΔΟΣ

Αρχίζει το φεστιβάλ Salsa στο Βόλο

αρχίζει-το-φεστιβάλ-salsa-στο-βόλο-819497

Ανοίγει αυλαία το 7th Greek Salsa Boοtcamp, ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά.

Το φεστιβάλ ξεκινάει σήμερα το βράδυ όποτε και θα διεξαχθούν στον συνεδριακό χώρο του Valis για πρώτη φορά τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba που θα στείλουν το ζευγάρι των νικητών στη Λισσαβόνα τον Μάιο του 2017 με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους τελικούς.

Κατά τη διάρκειά του παραδίδονται μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κλπ.), χωρισμένα σε επίπεδα, από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του είδους.

Αύριο το βράδυ και το Σάββατο το βράδυ ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί πάνω από 1.000 χορευτές και θεατές κάθε βράδυ που θα παρευρεθούν για να χορέψουν, να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν τα shows των προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Και τις τρεις βραδιές θα επενδύσουν μουσικά, οι πιο γνωστοί dj του είδους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή με ένα ολοήμερο απογευματινό poolparty θεσμό με τη συμμετοχή επίσης της εννιαμελούς Latin μπάντας Combo Despeto, ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής με το τελευταίο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο PoolBar του ξενοδοχείου Valis.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές γνωρίζοντας παράλληλα κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος. Την πόλη μας επισκέπτονται πάνω από 800 συμμετέχοντες για αυτό το σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση στέλνοντας email στο [email protected].

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει την εκδήλωση από το ξεκίνημά της ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου