ΕΞΟΔΟΣ

Το 7ο Greek salsa boot camp στο Βόλο

το-7ο-greek-salsa-boot-camp-στο-βόλο-822111

Από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας λαμβάνει χώρα στην πόλη μας.

Το 7th Greek Salsa Boοt camp θα πραγματοποιηθεί 7 με 10 Ιουλίου στο 5* ξενοδοχείο Valis στην Αγριά. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδονται μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κλπ.), χωρισμένα σε επίπεδα, από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του είδους.

Το φεστιβάλ ξεκινάει την Πέμπτη το βράδυ όποτε και θα διεξαχθούν στον συνεδριακό χώρο του Valis για πρώτη φορά τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba που θα στείλουν το ζευγάρι των νικητών στη Λισσαβώνα τον Μάιο του 2017 με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους τελικούς.

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί πάνω από 1000 χορευτές και θεατές κάθε βράδυ που θα παρευρεθούν για να χορέψουν, να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν τα showsτων προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Και τις τρεις βραδιές θα επενδύσουν μουσικά, οι πιο γνωστοί djs του είδους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το τριήμερο συνεχίζεται την Κυριακή με ένα ολοήμερο απογευματινό poolparty θεσμό με τη συμμετοχή επίσης της 9μελούς Latinμπάντας Combo Despeto ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής με το τελευταίο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο Pool Bar του ξενοδοχείου Valis.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές γνωρίζοντας παράλληλα κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος. Την πόλη μας επισκέπτονται πάνω από 800 συμμετέχοντες για αυτό το σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διοργάνωση στέλνοντας email στο [email protected].

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει την εκδήλωση από το ξεκίνημά της ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου