ΕΞΟΔΟΣ

Παρεμβάσεις από το ΚΕΘΕΑ Πιλότος

παρεμβάσεις-από-το-κεθεα-πιλότος-836016

Μουσικές εκδηλώσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέγγισης του κοινού

Συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στον διοργανώνεται από το ΚΕΘΕΑ Πιλότος την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21:30 στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης «Αξιον Εστί» στην Αλλη Μεριά Βόλου.

Στο μεταξύ διοργανώνονται εκδηλώσεις και παρεμβάσεις από το ΚΕΘΕΑ Πιλότος στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης του κοινού.

Ειδικότερα:

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου παρέμβαση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης στην Καρδίτσα. Περιλαμβάνει αφισοκολλήσεις, διανομή έντυπου υλικού καθώς και συναντήσεις διασύνδεσης με Κέντρο Πρόληψης, επιμελητεία ανηλίκων και Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 21:00 διοργανώνεται μουσική εκδήλωση του στεκιού πολιτισμού «Μετμορφώσεις» με τίτλο «τραγούδια της καρδιάς», με τη Χριστίνα Μαργαρίτου και τους Δημήτρη Γεωργίου, Λεμονιά Μπέζα, Ιωάννα Κοσκινά, στο αρχοντικό Ζαφειρίου, στον Αγιο Ονούφριο Ιωλκού, σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός».

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα υλοποιηθεί η δράση «Συμμετέχοντας επικοινωνούμε, δημιουργούμε, προλαμβάνουμε, παρεμβαίνουμε». Είναι το κεντρικό θέμα της Εικαστικής παρέμβασης στην παραλία του Βόλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς Γυμνασίων και Λυκείων σε συνεργασία με την Β’θμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, παράλληλα με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις των σχολείων με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης σε παραθαλάσσιες περιοχές του Νοτίου Πηλίου.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου θα γίνει παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα χωριά του Πηλίου Αργαλαστή και Μηλίνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου