ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δυο φωνές, μια συνάντηση

δυο-φωνές-μια-συνάντηση-836096

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστούν στο θερινό θέατρο Βόλου

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, σε μια συναυλία «Παραγγελιά» γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες.

Ο Χειμώνας που πέρασε τους βρήκε μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μία συνάντηση έκπληξη, όπου στο δεύτερο μέρος του προγράμματός τους πρωταγωνιστούσαν οι «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Γούναρη, Μπιθικώτση, Πλέσσα, Φίλιππου Νικολάου, Γιάννη Πάριου, Σαββόπουλου, Λοΐζου κ.ά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυθόρμητη, το κέφι ήταν πηγαίο και το χειροκρότημα ζεστό και δυνατό.

Ετσι, φέτος το καλοκαίρι, οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα μοιραστούν με το κοινό τραγούδια αγαπημένα και φυσικά, τραγούδια καινούρια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές. Μαζί τους εμφανίζονται οι μουσικοί: Ακης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Ακης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Ακης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα). Τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης.

Σημεία προπώλησης είναι: Public store, Seven Spots, BrunoCoffeestore, TenderBar, illusionstore, Δίαυλος κέντρο νεότητας. Online tickets στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου