ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται οι Burger Project

ερχονται-οι-burger-project-843344

Το αγαπημένο γκρουπ θα παρουσιάσει συναυλία για τα παιδιά στο Lab Art

Oι εκπληκτικοί Burger Project παρουσιάζουν για τους μικρούς τους φίλους μια «γαλαξιακή» διαδραστική συναυλία το Σάββατο 28 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο Lab Art.

Νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο καινούργιο album των Burger Project, αλλά και γνωστές επιτυχίες από το «Μαμά θα κάνω Μπάντα», την υπερεπιτυχημένη μουσική performance που μετέφερε στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας.

Tα παιδιά βιώνουν την πραγματική αίσθηση της συναυλίας, αφού δεν θα υπάρχουν θέσεις μόνο για καθήμενους, παρά ελάχιστες για όσους γονείς το επιθυμούν.

Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι, η καλύτερη συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους. Δεν θα λείψουν καινούρια διαδραστικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση.

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και η έναρξη της «απογείωσης» αρχίζει στις 18:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για παιδιά και 8 ευρώ για μεγάλα παιδιά (συνοδούς).

Προπώληση πραγματοποιείται από τα εξής σημεία: Bruno Coffee store (Δημητριαδος με Τοπάλη), Public store, Seven Spots, Tender Bar, Illusion store.

Online tickets στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421040345.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου