ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται η «φαλακρή τραγουδίστρια»

ερχεται-η-φαλακρή-τραγουδίστρια-843861

Η παράσταση του «Θέατρο ΔΕΝ» θα φιλοξενηθεί προσεχώς στο Αχίλλειο

Μετά τις sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη η φαλακρή τραγουδίστρια κάνει περμανάντ για τον 13ο σταθμό της περιοδείας της και έρχεται στο Βόλο την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου, 21:00, στο Αχίλλειον, στην αίθουσα «Νίκος Κολοβός», από την ομάδα «Θέατρο ΔΕΝ».

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – φωτισμούς Βασίλη Βασιλάκη. Παίζουν οι Λάζαρος Θεοδωρακόπουλος, Βίκυ Ιτσιου, Γιάννης Κοντός, Σιδέρης Νανούδης, Κλέα Σαμαντά, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου. Μουσική: Δήμος Βρύζας. Σκηνικά: Γιώργος Μπάμπος Λαμπρόπουλος- Βασίλης Βασιλάκης. Κουστούμια: Στέλλα Γκρεκιώτη.

Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» ανέβηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1950 και από τότε παίζεται κάθε χρόνο χωρίς διακοπή. Θεωρείται ένα έργο σταθμός στο ευρωπαϊκό θέατρο, το οποίο καθιέρωσε το «θέατρο του παραλόγου».

Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» αποτελεί μια πλούσια σε συμβολισμούς κωμωδία, μια περιγραφή της καθημερινότητας της μικροαστικής κοινωνίας μας, όπου οι πληροφορίες και η ακατάσχετη φλυαρία έχουν καταβάλει τη σκέψη.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (κανονικό) – 8 ευρώ (μειωμένο). Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 6978753450 και προπώληση πραγματοποιείται στο δισκοπωλείο CLASSIC, Ερμού 187, τηλ. 2421020059.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου