ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά στο καφέ «Ελλης»

μουσική-βραδιά-στο-καφέ-ελλης-4118

Γνωστοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν αγαπημένες μελωδικές δημιουργίες

Μουσική βραδιά διοργανώνεται την Παρασκευή 13 Μαΐου (Γκλαβάνη 29, τηλ. 2421403042), στο «Ελλης» στις 10 μ.μ. με τους Ζαφείρη Κουκουσέλη στο πιάνο και στην επιμέλεια του προγράμματος και τους: Κώστα Ζεμπίλα και Θανάση Ματζίλη στο τραγούδι.

Ο Κώστας Ζεμπίλας έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο Τμήμα Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με καθηγητές τους Νίκο Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη. Δραστηριοποιείται στο Βόλο εδώ και μία δεκαετία, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς και με την αθηναϊκή ορχήστρα Εμμετρον. Εχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες τοπικά και πανελλαδικά, με αποκορύφωμα το αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα που διοργάνωσε το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» σε συνεργασία με το δήμο Βόλου, στο Πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας όπου απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του συνθέτη. Μίμη Πλέσσα.

Ο Θανάσης Ματζίλης είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και απόφοιτος του τμήματος μουσικής παραγωγής – δισκογραφίας και μουσικής τεχνολογίας του Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ στην Αθήνα. Από παιδική ηλικία ακόμη ασχολείται με το τραγούδι και στα 15 του χρόνια ξεκινάει να ασχολείται και επαγγελματικά. Εχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 40 συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Τσέρτος, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Νίκος Παρθένης κ.α. Επίσης έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας δίπλα σε καταξιωμένους μουσικούς. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά στο δίσκο «Οι Φωνές Σ’ Αυτή Την Πόλη» με τον Γιώργο Νταλάρα, και μια πλειάδα τραγουδιστών, σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου