ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία για το Ορφανοτροφείο

συναυλία-για-το-ορφανοτροφείο-14242

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Συναυλία διοργανώνει το Ορφανοτροφείο Βόλου τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του. Την εκδήλωση πλαισιώνουν αφιλοκερδώς και με πολύ αγάπη για το ίδρυμα η «Απολλώνειος χορωδία», σ’ ένα πρόγραμμα γλεντιού, με τίτλο: «Ερωτες… πόθοι… πάθη και καημοί», με λαϊκές καντάδες, πολλά τραγούδια και… αναμνήσεις, η Λαϊκή ορχήστρα, η χορευτική ομάδα από το «Λύκειο Ελληνίδων Βόλου» και τα παιδιά του «Ορφανοτροφείο Βόλου».

Παίζουν: μπουζούκι ο Βασίλης Καραμπάσης, ακορντεόν, ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, κιθάρα ο Γιάννης Σπηλιόπουλος. Την παράσταση παρουσιάζει ο Μουσικός Παραγωγός της ΕΡΤ Βόλου Βασίλης Ιορδανίδης.

Σκηνοθεσία Δημήτρης Τσακαλέας, διευθύνει ο κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος και στον ήχο ο Πάρις Ζήκος

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στη γραμματεία του Ιδρύματος (Χείρωνος – Ορφανοτροφείου), Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-17.00.

«Σας προσκαλούμε όλους να απολαύσουμε μια μαγική ανοιξιάτικη βραδιά με γλυκές μελωδίες και χορό» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την αρωγή του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου