ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σύγχρονοι θρύλοι στο Βόλο

σύγχρονοι-θρύλοι-στο-βόλο-15752

Οι κορυφαίοι της ηλεκτρονικής σκηνής Αme και Culoe De Song στο Graceland+

Δύο αστέρια της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής θα βρεθούν μαζί στο Βόλο το Σάββατο 21 Μαΐου στις 23:00 στο Graceland+ που βρίσκεται στα Πευκάκια, στο Βόλο.

Ενα από τα πιο ελπιδοφόρα και σημαντικά dance events της περιφέρειας και όχι μόνο, πραγματοποιείται με τη σύμπραξη Graceland και Madorasindahouse

. Το Graceland+ που βρίσκεται στον εσωτερικό στεγασμένο ιστορικό χώρο με θέα τη θάλασσα, ανοίγει τις πόρτες του ξανά μετά από δύο χρόνια. Αναμένεται να γίνει τόπος συνάντησης των clubbers σε ένα από τα πιο ξεχωριστά event της χρονιάς.

Ο ένας εκ των ιδρυτών της Innervisions, Αme που συγκαταλέγεται στα top 3 live acts τα τελευταία 3 χρόνια παγκοσμίως, σύμφωνα με το έγκυρο ηλεκτρονικό περιοδικό Resident Advisor, θα παρουσιάσει το μουσικό όραμα του σε ένα live set με techno, μελωδικούς και groovy ηλεκτρονικούς ήχους.

Ο Νοτιοαφρικανός σταρ Culoe De Song του οποίου η μουσική πορεία μοιάζει σαν όνειρο, μέλος και αυτός, του label με την μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια (Innervisions), θα ταξιδέψει το κοινό με τα πολυσυζητημένα dj set του να είναι επηρεασμένα από τον τόπο καταγωγής του.

Σημεία προπώλησης είναι τα εξής: Βόλος: 40 bar & coffee lab (Κουμουνδούρου 40) & Reef (Αργοναυτών & Γαμβέτα). Λάρισα: Gossip Downtown (Κούμα 5) & Beκουτί (Μανδηλαρά 20).

Πανελλαδικά στα Καταστήματα Public, Media Markt, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Shell, Eko, BP, My Market, Metro cash & carry, Online στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου